martes, 24 de abril de 2007

Iki, l'aposta nigeriana de l'Akasvayu

El seu nom complet és Mbaran Okon Omori, però tothom el coneix com a Iki. És un jove nigerià de 18 anys i 2'05 metres d'alçada que acaba de fitxar per l'Akasvayu. El jove Iki, però, jugarà cedit el que resta de temporada (disputarà les fases d'ascens a LEB-2) i la propera al Navàs. Descobert per un agent en un campus que la NBA va dur a terme a l'Àfrica, ràpidament va entendre que si volia ser algú en el món de la cistella havia de fer el salt cap a Europa.

Es tracta d'un jugador molt físic, a qui li agrada jugar a prop de la cistella. Esmaixades, rebots i taps són el ventall de jugades que posa en pràctica damunt la pista, de moment. El seu impressionant físic i la seva mobilitat fan que tingui un gran marge de millora. La intenció de l'Akasvayu és que al costat d'un tècnic com Miquel Nolis, acostumat a pulir joves talents, es converteixi en un jugador important. De moment, la seva predisposició a aprendre és total, i es mostra il·lusionat per haver arribat a Europa, on espera fer-se com a jugador i aprendre a jugar en equip. La seva il·lusió és arribar a la NBA. Potser aquest és un somni molt llunyà, però la primeres impressions són bones.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Fa bona pinta. Veurem si arriba a ser un bon jugador en el futur i així algún día poder fer el salt definitiu a la NBA, no sense abans haver fet vibrar Fontajau

Anónimo dijo...

hola, soy una admiradora tuya y de tu trabajo, te sigo siempre y no paro de buscar tusa artículos en la prensa, me pareces muy atractivo y desearía conocerte mejor.

Un besito

Anónimo dijo...

Me gustaría que pusieras una foto tuya porque tengo tu imagen en mi mente un poco borrosa ya que hace tiempo que no te veo

Un besito

Anónimo dijo...

No sabia que en Nolis estigués entrenant equips del Girona. Em pensava que encara estava a can Barça. Llàstima no tenir-lo encara a la Penya.

Mnärc dijo...

En Nolis està entrenant el Navàs, de lliga EBA. I es veu que hi ha bona relació amb l'Akasvayu Vic, el vinculat del Girona. Per això han enviat a l'Iki fins allà, sobretot perquè confien en la seva capacitat de formar joves jugadores. I realment, el nigerià sembla que té bona fusta. El físic és espectacular, però li falta guanyar molta resistència. I haurà de millorar la tècnica individual.

Anónimo dijo...

No se a qui em recorda aixo

Mnärc dijo...

a qui et recorda?